Tuettu matka EPH2017 Tukholmaan


Nuorten tutkijoiden seminaari & laivamatka EPH2017 Tukholmaan

SLY järjestää jäsenistönsä nuorille tutkijoille suunnatun seminaarin tiistaina 31.10.2017 m/s Viking Gabriellalla Helsingissä. Seminaarin jälkeen laiva lähtee kohti Tukholmaa, ja siellä 1.– 4.11. pidettävää European Public Health -konferenssia.

Seminaari ja matka on jatko-opiskelijoille yhtäältä esitysharjoitus- ja palautteensaantitilaisuus, ja toisaalta mahdollisuus verkostoitumiseen ja vertaistapaamiseen. Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti EPH2017 -konferenssiin osallistuville jatko-opiskelijoille ja heidän ohjaajilleen, mutta paikkojen riittäessä myös muut ovat tervetulleita seminaariin.  Varsinainen seminaariosuus opiskelijoiden esityksineen pidetään laivalla ennen sen lähtöä. Täten seminaariin on mahdollista osallistua myös lähtemättä Tukholmaan. Tarkempi seminaariohjelma ja -aikataulu vahvistetaan syyskuussa.

Kokonaisuus sisältää noin neljän tunnin seminaariosuuden kahvituksineen, illallisen ruokajuomineen, yöpymisen kahden hengen A-luokan hyteissä sekä meriaamiaisen. Reittimatkalle osallistuvilta yhdistys veloittaa 20 euron osuuden matkakuluista. Viking Gabriella saapuu Tukholmaan keskiviikkona 1.11 klo 10.00. Paluumatkan osallistuja järjestää itse.

Voit varata paikkasi alustavasti jo nyt osoitteesta sihteeri[@]socialmedicine.fi, sitovia varauksia otetaan vastaan 1.8.alkaen. Tarkemmat ohjeet seminaarista tiedotetaan osallistujille elokuussa.