Yhdistyksen jäseneksi

Liittyminen

Liittyäksesi Sosiaalilääketieteen yhdistykseen, täytä oheinen liittymislomake.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 45 euroa. Työelämän ulkopuolella olevat (esimerkiksi perustutkinto-opiskelijat, työttömät, hoitovapaalla olevat sekä eläkeläiset) maksavat 20 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden tilaus. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Liittyessäsi kesken vuotta saat jo ilmestyneet lehdet kerralla postitse.

Yhdistyksen kautta voit lisäksi tilata European Journal of Public Health e-lehden lukuoikeuden ja Scandinavian Journal of Public Health -lehden. EJPH:n lukuoikeusmaksu on 8 euroa vuodessa ja sisältää myös EUPHA:n henkilöjäsenyyden, joka oikeuttaa alennukseen EUPHA:n vuosikokouksen osallistumismaksussa. SJPH:n tilausmaksu vuodelle 2018 on 37 euroa.

Vanhat jäsenet

Vuosilasku 2018 on laadittu edellisen vuoden maksuluokan perusteella, joten jos tilanteesi on muuttunut, otathan yhteyttä jasensihteeri[at]socialmedicine.fi ajantasaisen laskun saamiseksi.

Myös mahdolliset muutokset SJPH –lehden tilauksissa ja EUPHA-henkilöjäsenyydessä tulee ilmoittaa jäsensihteerille. Muistattehan, että alennushinta EPH Ljubljana 2018 –konferenssiin edellyttää tänä vuonna maksettua EUPHA-maksua (8 euroa).

Jos jäsenyys ei ole enää kohdallasi ajankohtainen ja haluat erota yhdistyksestä, pyydämme ilmoittamaan asiasta jäsensihteerille: jasensihteeri[a]socialmedicine.fi.

Yhdistyksen sähköpostilista

Yhdistyksen jäsenenä voit liittyä myös ajankohtaisista asioista tiedottavalle sähköpostituslistalle (sly-lista). Uusia jäseniä pyydetään ilmoittamaan asiasta liittymislomakkeella ja vanhat jäsenet voivat liittyä listalle lähettämällä pyynnön jäsensihteerille (jasensihteeri[at]socialmedicine.fi).

Hyvä jäsen, jos yhteystietosi muuttuvat, päivitä ne tästä. (Jos olet rekisteröitynyt Membookiin, päivitäthän tietosi itse palvelussa, koska yhdistyksen Membook-hallinnoija ei pysty kaikkia jäsenen yhteystietoja palvelussa muuttamaan).

Jäsenrekisterin rekisteriseloste saatavilla jäsensihteeriltä: jasensihteeri[a]socialmedicine.fi