Yhdistyksen jäseneksi

Liittyminen

Liittyäksesi Sosiaalilääketieteen yhdistykseen, täytä oheinen liittymislomake.

Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 45 euroa. Työelämän ulkopuolella olevat (esimerkiksi perustutkinto-opiskelijat, työttömät, hoitovapaalla olevat sekä eläkeläiset) maksavat 20 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden tilaus. Liittyessäsi kesken vuotta saat jo ilmestyneet lehdet kerralla postitse.

Yhdistyksen kautta voit lisäksi tilata European Journal of Public Health e-lehden lukuoikeuden ja Scandinavian Journal of Public Health -lehden. EJPH:n lukuoikeusmaksu on 8 euroa vuodessa ja sisältää myös EUPHA:n henkilöjäsenyyden, joka oikeuttaa alennukseen EUPHA:n vuosikokouksen osallistumismaksussa. SJPH:n tilausmaksu vuodelle 2017 on 37 euroa.

Vanhat jäsenet

Vuosilasku 2017 on laadittu edellisen vuoden maksuluokan perusteella, joten jos tilanteesi on muuttunut, otathan yhteyttä jasensihteeri[at]socialmedicine.fi ajantasaisen laskun saamiseksi.

Myös mahdolliset muutokset SJPH –lehden tilauksissa ja EUPHA-henkilöjäsenyydessä tulee ilmoittaa jäsensihteerille. Muistattehan, että alennushinta EPH Tukholma 2017 –konferenssiin edellyttää tänä vuonna maksettua EUPHA-maksua (8 euroa).

Yhdistyksen sähköpostilista

Yhdistyksen jäsenenä voit liittyä myös ajankohtaisista asioista tiedottavalle sähköpostituslistalle (sly-lista). Uusia jäseniä pyydetään ilmoittamaan asiasta liittymislomakkeella ja vanhat jäsenet voivat liittyä listalle lähettämällä pyynnön jäsensihteerille (jasensihteeri[at]socialmedicine.fi).

Hyvä jäsen, jos yhteystietosi muuttuvat, päivitä ne tästä. Voit myös päivittää tietosi itse Membookissa. 

Jäsenrekisterin rekisteriseloste saatavilla jäsensihteeriltä: jasensihteeri[a]socialmedicine.fi