Terveydenhuoltotutkimuksen päivät 2019

Terveydenhuoltotutkimuksen päivien ilmoitus, tervetuloa päiville 7.-8.11.2019 Tampereelle

Sosiaalilääketieteen yhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi Terveydenhuoltotutkimuksen päiville 7.-8. marraskuuta Tampereelle!

Ilmoittautuminen päiville avautuu syyskuun alussa.

Terveydenhuoltotutkimuksen päivien teemana on tänä vuonna Kestävä terveydenhuolto. Päivän aikana käsitellään terveydenhuollon käytäntöjen ja politiikan ekologista, sosiaalista ja taloudellista kestävyyttä niin teoreettisesti, tutkimuksellisesti kuin järjestelmän uudistusten näkökulmista. Torstaina 7.11. järjestetään terveydenhuoltotutkimuksen seminaaripäivä, jota vietetään teemalla Kestävä terveydenhuolto. Päivän aikana kuulemme ajankohtaisia alustuksia ja tutkimusesittelyjä terveydenhuollon kestävyydestä eri näkökulmista. Perjantaina 8.11. järjestetään jatko-opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille englanninkielinen jatkokoulutuspäivä, jossa jatketaan torstain teemalla Sustainable Social and Health Care, keskittyen tutkimuksen toteuttamiseen.

Päivien pääpuhujat varmistuvat myöhemmin. Päiville osallistuvilla on mahdollisuus esitellä myös omia tutkimuksiaan suullisesti. Abstraktikutsu torstai-iltapäivän tieteellisiä sessioita varten julkaistaan elokuussa.

Osallistuminen päiville on maksutonta. Päivien järjestelyistä vastaavat Tampereen yliopiston Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Sosiaalilääketieteen yhdistys ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Nähdään Terveydenhuoltotutkimuksen päivillä marraskuussa!

Lisätietoja päivistä Tutkijatohtori Jutta Pulkki jutta.pulkki@tuni.fi ja professori Ilmo Keskimäki ilmo.keskimaki@thl.fi 029 524 7256