Terveydenhuoltotutkimuksen päivät 2019

Terveydenhuoltotutkimuksen päivien ilmoitus, tervetuloa päiville 7.-8.11.2019 Tampereelle

Sosiaalilääketieteen yhdistys toivottaa kaikki tervetulleiksi Terveydenhuoltotutkimuksen päiville 7.-8. marraskuuta Tampereelle!

Abstraktikirja täältä (Julkari)

Päivien järjestelyistä vastaavat Tampereen yliopisto/Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Sosiaalilääketieteen yhdistys (SLY) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tapahtuma pidetään Arvo-rakennuksessa, osoite Arvo Ylpön katu 34, lisätietoa paikasta

Torstaina 7.11.2019 on terveydenhuoltotutkimuksen seminaaripäivä, joka pidetään tänä vuonna teemalla Kestävä Terveydenhuolto. Päivän esityksissä lähestytään teemaa ekologisesta, sosiaalisesta ja taloudellisesta, sekä politiikan ja käytännön näkökulmista. Lisäksi terveydenhuoltotutkijat esittelevät ajankohtaista tutkimusta rinnakkaissessiossa. Katso lisätiedot täältä.

Perjantaina 8.11.2019 järjestetään jatko-opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille englanninkielinen jatkokoulutuspäivä jatkaen samasta teemasta Sustainable health care. Päivän aikana käsitellään terveydenhuollon kestävyyttä niin teoreettisesti, tutkimuksellisesti kuin terveyspalvelujärjestelmän uudistusten näkökulmista.

ILMOITTAUTUMINEN päiville 30.10.2019 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita, osallistuuko ensimmäiseen päivän seminaariin (7.11.), jatko-opintokurssille (8.11.) vai molempiin. Ilmoittautumiset: https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/23860/lomake.html

SLY:n jäsenille ja opiskelijoille seminaari on maksuton. Muille seminaarin osallistumismaksu on 45 e (työelämässä oleville) / 20 e (työelämän ulkopuolella oleville). Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä. Voit ilmoittautua seminaariin jäsenenä heti, kun olet täyttänyt ja lähettänyt liittymislomakkeen. Osallistumismaksu on sama, vaikka osallistuisit vain yhteen päivään. Maksu sisältää kahvitarjoilun. Maksu suoritetaan etukäteen 30.10.2019 mennessä tilille FI70 8000 0710 0821 84. Laitathan viitteeksi nimesi ja "THTpäivät". Jos tarvitset verkkkolaskun, lähetä osallistujan verkkolaskutustiedot (verkkolaskutusosoite, välittäjätunnus, y-tunnus, alv-tunnus) sekä laskutusosoite sähköpostitse taloussihteeri@socialmedicine.fi.  

Osallistumisesteen sattuessa ilmoitathan asiasta heti sähköpostitse sihteeri@socialmedicine.fi. Ilmoittamattomista poisjäänneistä perimme osallistumismaksun.

Nähdään Terveydenhuoltotutkimuksen päivillä marraskuussa!

LISÄTIETOJA PÄIVISTÄ:

Tutkijatohtori Jutta Pulkki jutta.pulkki@tuni.fi p. 050 318 6742

Professori Ilmo Keskimäki ilmo.keskimaki@thl.fi 029 524 7321